Društvo

Regionalna turistička organizacija Sandžak uspešna zahvaljujući prijateljima

Regionalna turistička organizacija Sandžaka, koja je učestvovala na 27.Međunarodnom sajmu turizma u Budvi predstavila se uspešno zahvaljujući brojnim saradnicima i partnerima. Među njiima je i restoran Saz, koji od nedavno obogatio jelovnik, a menadžment te firme opremio je  i deo restorana  u okviru postojeće kule.

Direktor Regionalne tursitičke organizacije Haris Gegić kaže da je na Jadranskom sajmu  Sandžak predstavljen u najboljem svetlu, te je štand ove organizacije bio posećen I izazvao veliko inetersovanje tamošnjih posetilaca. Ovoj turističkoj organizaciji pomogli su brojni saradnici i partneri. Gegić kaže da su ugostitelji i hotelijeri najveći nosioci turističkog razvoja jedne destinacije.

Od nedavno svoj jelovnik restoran Saz obogatio je sa preko 10 novih specijaliteta. Petnaest godina rada menadžment ove firme obeležio je otvaranjem i novog dela u okviru kule, koji je opremljen prema najsavremenijim standardima, a sa ciljem da svojim gostima ponudi osim kvalitetne hrane udobniji ambijentalni prostor. Vlasnik Senad Koničanin kaže da se menadžment i osoblje trude da budu u vrhu kada je u pitanju usluga, da prate sve svetske standarde, a poseban program Saz nudi gostima tokom meseca Ramazana.

Regionalnu turističku organizaciju Sandžaka očekuje i predstavljanje na lukavičkom sajmu u BIH.

Gegić je zahvalio svim svojim partnerima i saradnicima, na ukazanom povjerenju i saradnji, kao i doprinosu koju su pružili  Regionalnoj organizaciji Sandžak . Pored restorana Saz, Gegić je zahvalio I vlasnicima hotela Tadž i Vrbak, Energy astra 2017, spa aqua termale, Elements city centru i Radio televiziji Novi Pazar . Na poslednjem predstavljanju u Budvi  sa logistikom I promo materijalom pomogle su lokalne turističke organizacije Novog Pazara, Tutina, Sjenice i Prijepolja.

Podeli