Društvo

Otvoren konkurs “Učitelj za digitalno društvo”

Nastavno odjeljenje u Novom Pazaru Učiteljskog fakulteta Univerziteta u Beogradu pozvalo je sve zainteresovane kandidate da se prijave na konkurs „Učitelj za digitalno društvo“. Konkurs se odnosi na obrazovanje master učitelja za izvođenje obrazovno-vaspitnog rada za predmet informatika i računarstvo u osnovnoj školi.

U okviru programa cjeloživotnog obrazovanja, Učiteljski fakultet organizuje polaganje ispita za sticanje osposobljenosti odnosno kvalifikacija za izvođenje nastave iz informatike. Na konkurs se do 13. februara mogu prijaviti kandidati sa završenim master akademskim studijama na učiteljskim fakultetima koji imaju 300 ESPB.

Iz Nastavnog odjeljenja Učiteljskog fakulteta u Novom Pazaru su pozvali sve prosvjetne radnike iz osnovnih škola, iz cijelom regiona da u subotu prisustvuju seminarima koji su namjenjeni stručnom usavršavanju zaposlenih u obrazovanju.

Teme seminara koji će se organizovati i u aprilu su „Kako do interaktivnog softvera u nastavi“ te “Veb portali za pripremu i realizaciju nastave“.

A. Ni.

Podeli