Sport

Stanojević: Očekujem uspešnu polusezonu

Novi trener rukometaša Novog Pazara Vladimir Stanojević rekao je da očekuje uspešnu polusezonu, u kojoj će taj klub pokušati da izbori plasman u Super ligu.

“Kao vrhunski sportista, uvek imam najveće ambicije i želim nove izazove. Identično razmišljaju i Novopazarci, pa verujem da sledi uspešna saradnja”, rekao je Stanojević.

On je u Pazar stigao iz Bele Palanke, a na klupi je nasledio Gorana Veselinovića. Ranije je vodio tursku Tašovu i Železničar iz Niša, kao i juniorsku reprezentaciju Srbije.

“Šteta što nemam dovoljno vremena da sve zamisli tokom pripremnog perioda sprovedem u delo. Radimo po ubrzanom tempu, ali utisci su dobri i ekipa je u boljem stanju nego što sam očekivao. Imaćemo i dve kontrolne utakmice”, najavio je Stanojević.

Strateg Pazaraca je ocenio da se u Super B ligi Istok-Zapad igra dosta dobar rukomet.

“Čak me je i izenenadio kvalitet lige, u kojoj su jedino Karađorđe i Lokomotiva izrazito slabiji od ostalih”, kazao je Stanojević.

Novopazarce je tokom zime pojačao desni bek Miljan Erić, koji je došao iz zrenjaninskog Proletera, dok je tim napustio pivot Sead Međedović.

“Prvi utisci su odlični, a moje i klupske ambicije su se poklopile. Verujem da ću uz vrhunskog trenera Stanojevića nastaviti da napredujem”, naveo je Erić.

Rukometna Super B liga nastavlja se 24. februara, a Novi Pazar će u 12. kolu dočekati ekipu Zlatara iz Nove Varoši.

M. Minić

Podeli