HronikaVesti

Uhapšeni zbog nasilja i krađe

Novopazarska policija uhapsila je različitim akcijama tri osobe, koji se sumnjiče  za nasilje u porodici nedozvoljeno držanje oružja, nasilničko ponašanje i krađu, saopštila je Policijska uprava.

Uhapšen je E. A. (35) iz Sjenice, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

“On se tereti da je na vikendici u naselju Dojeviće u Novom Pazaru, vlasništvo četrdesetdvogodišnjeg muškarca, obio vrata, čupao oluke i lomio lampione”, kaže se u saopštenju.

Uhapšen je i B. A. (65) iz Vučitrna, zbog sumnje da je izvršio krivično delo krađa.

“On se tereti da je u džamiji, u mestu Ribariće kod Tutina, šezdesetsedmogodišnjem muškarcu ukrao novčanik sa 300 evra”, kaže se u saopštenju.

“Sugrađanin S.Lj. (28), uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, a zbog nasilja u porodici protiv njega će biti podneta krivična prijava. S.Lj. se tereti da je 4 februara u porodičnoj kući u Novom Pazaru, maltretirao i fizički napao suprugu.  Postupajući po prijavi za nasilje, policija je prilikom pretresa porodične kuće osumnjičenog pronašla i oduzela jedno automatsko oružje starije proizvodnje” kaže se u policijskom saopštenju.

Svoj trojici određen je po nalogu tužilaca određen pritvor do 48 sati.

Podeli