Društvo

Pomoć porodici Dunjić

Članovi Srpske napredne stranke svake sedmice realizuju humanitarnu akciju u okviru koje pomažu slabije imućnim pojedincima i porodicama. Ovog puta oni su obišli porodicu Dunjić sa ciljem da njenim članovima olakšaju svakodnevnicu.

Porodica Dunjić živi u naselju Deževski put, a njeni članovi su bez posla i stalnih prihoda. Oni se svakodnevno bore sa dažbinama i potrebama mališana u školi. Sav teret života je na majci koja je u nesreći izgubila muža, i tokom posjete nije želela da bude pred kamerama ekipe Radio-televizije Novi Pazar. Njoj i njenim mališanima članovi Srpske napredne stranke donijeli su pakete sa osnovnim životnim namirnicama, hranom, slatkišima, sredstavima za higijenu, ali i sa garderobom.

” Radi se o izuzetno dobroj djeci zato nismo mogli da ih zaobiđemo. Iskoristila bih sada priliku da pozovem sve ljude dobre volje da na sličan način pomognu ovoj porodici”, kaže ispred odbora SNS-a koji je realizovao ovu akciju, Snežana Lešević

Među članovima grupe koja je obišla porodicu je i učiteljica jedne od djevočica iz kuće. Ona je razgovarala sa djecom o životu, teškoćama sa kojima se sreću i učenju. Zahavljujući ljudima dobre volje u proteklom periodu i sličnim humanitarnim akcijama porodica Dunjić je dobila krov nad glavom. Članovi SNS-a kažu da će i u budućem periodu realizovati slične akcije.

Podeli