Društvo

Novopazarska “Grlica” sarađuje sa Klinikom “Miloš” iz Beograda

Novopazarska Poliklinika “Grlica” uspostavila je saradnju sa uglednom “ Miloš” klinikom iz Beograda, a čiji su ljekari priznati stručnjaci iz oblasti oftalmogije širom svijeta. Cilj je da se na ovaj način približi vrhunska medicinska usluga građanima Novog Pazara koji od sada i u svom gradu mogu riješiti najteže probleme sa vidom.

Miloš klinika svoje uspješno iskustvo u radu gradi već 20 godina. Potpisivanjem sporazuma o saradnji dogovoreno je da tim od 14 ljekara koji ima internacionalno iskustvo redovno gostuje u Novom Pazaru i pruža različite usluge svima koji imaju problema sa vidom i očima. Ovo sve omgućava i najnovija medicinska oprema iz oblasti očne medicine u Poliklinici Grlica da građani jednostavno i u svom gradu liječe očne probleme.

” Ono što će biti veoma važno da će i stariji građani moći da u svom gradu dolaze na pregled ali I da odrade složenije zahvate kakav je uklanjanje katarakte ”, kaže direktorka Klinike “Miloš”, dr. Marija Rebrenovi.

Predstavnici obje medicinske ustanove naglašavaju da pacijenti i njihovi zahtjevi uvijek treba da budu u fokusu svake medicinske aktivnosti, kao i svih planova i projekata, a da je saradnja izvrsnog medicnskog kadra iz Beograda i dobrih uslova sa svom neophodnom aparaturom koju poseduje Poliklinika “Grlica” dobitna kombinacija za svu adekvatnu medicinsku uslugu.

Podeli