Društvo

Novogodišnja proslava za korisnike MNRO

Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama organizovalo je novogodišnju priredbu za svoje korisnike. Rad ovog udruženja već godinama pomaže i Gradska uprava Novog Pazara.

Udruženje za pomoć nedovoljno razvijenim osobama tradicionalno, za svoje korisnike organizuje novogodišnju proslavu. Kao i svake godine deca su pripremila prigodan program koji su uvežbali sa svojim vaspitačima. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac je sa svojim saradnicima koji su bili prisutni poručio da će se truditi da u budućnosti izdvoji više novca za ovo udruženje.

“Grad Novi Pazar je u ovoj godini izdvojio 10 milion za rad dnevnog boravka. U narednoj godini mislimo to da povećamo za dva miliona, kako bi ovo udruženje MNRO funkcionisalo. Moram da pohvalim osoblje koje svojim zalaganjem pruža visok kvalitet usluga štićenicima, a Gard Novi Pazar će se i u narednom periodu truditi da ovaj iznos uveća“, rekao je Biševac

Osim donatora za novogodišnje paketiće i višegodišnje pomoći Gradske uprave korisnicima dnevnog boravka, poklone su uručili i studenti učiteljskog fakulteta.

„Moram da napomenem da je glavni donator gospodin Rade Mitrović, ali se takođe zahvaljujem kako profesorima tako i studentima Učiteljskog fakulteta. Još jednom, Srećna Nova godina“, rekla je studen učiteljskog fakulteta Elma Azemović.

Na kraju pripremljenog programa korisnicima dnevnog boravka poklon paketiće uručio je deda mraz.

A. Ademović

Podeli