Društvo

Komercijalna banka dobila nove štediše

Svetski dan štednje, 31. oktobar, Komercijalna banka obeležila je i ove godine tradicionalnom akcijom, koju sprovodi od 2005. godine – sve bebe rođene tog dana, dobile su na poklon knjižice Cvrčak štednje, sa oročenih 50 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Komercijalna banka,filijala u Novom Pazaru dobila je troje novih štediša.Naime,na Dan štednje,31.oktobra,u novopazarskom porodilištu rođene su tri bebe.Njihovim mamama danas su predstavnice Komercijalne banke Mukadesa Delimeđac i Adela Kučević,uručile čestitke sa informacijom da su njihove bebe na poklon od banke dobile oročenu štednju.

Roditelji beba rođenih 31. oktobra na teritoriji cele države, treba da se jave najbližoj ekspozituri Banke do kraja godine, kako bi podigli svoju štednu knjižicu.Prilikom dolaska u ekspozituru treba da ponesu izvod iz matične knjige rođenih i prijavu prebivališta za dete.

Komercijalna banka je,  tokom 46 godina uspešnog i stabilnog poslovanja na finansijskom tržištu Srbije, dokazala da je pouzdan finansijski partner i da je zaslužila najveće poverenje klijenata. Klijenti znaju da su njihovi štedni ulozi  u ovoj banci sigurni, a uz sigurnost im se nude  i raznovrsne štedne opcije i stalna raspoloživost sredstvima. Ukazano poverenje, ogleda se u visini od 1,59 milijardi evra devizne štednje.

 

B.B.

Podeli