DruštvoVesti

Iz Tutina stigla zahvalnica za RTV Novi Pazar

Zaštitnik građana opštine Tutin Amer Bakić uputio je danas našoj televiziji pismo zahvalnosti u kojem stoji:

”Uvaženi direktore, nakon obavljene dženaze namaza našem predsedniku rahmetli Šemsudinu Kučeviću, veliki broj građana opštine Tutin obratio mi se sa molbom da se vašoj televiziji javno izrazi zahvalnost i iskaze zadovoljstvo na profesionalnom, objekitvnom i sveobuhvatnom televizijiskom prenosu dženaze. Vaša televizija je slikom i emotivnim izveštavanjem novinarske ekipe, a naročito Zorana Maksimovica i Galiba Gicića svakom građaninu Sandzaka i šire prenela deo ovog događaja na način na koji to priliči čoveku kakav je bio predsednik Šemsudin Kučević. Svi gledaoci TV Novi Pazar, imali su prilike da se u to uvere”

Podsećamo, RTV Novi Pazar je u petak, 13. oktobra u jednočasovnom živom uljučenju iz Tutina direktno prenosila klanjanje dženaze i ukop rahmetli Šemsudina Kučevića. Ovaj prenos je samo na društvenim mrežama pratilo preko 100.000 gledalaca.

Dva dana pre toga, naša televizija oborila je rekore gledanosti kada je prenosila posetu predsednika Republike Turske Redžepa Taipa Erdogana i predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Novom Pazaru. Naše žive prenose u poslednje vreme sve češće preuzimaju i brojni drugi mediji u zemlji i inostrastranstvu.

Senada Kalić

Podeli