Sport

Pazarci u vodećem triju

Rukometaši Novog Pazara imaju maksimalan učinak u Super B ligi Istok-Zapad, pošto su u meču drugog kola na domaćem terenu savladali Lokomotivu iz Lapova rezultatom 37:32 (19:17).

Pazarce je do trijumfa predvodio jedanaestostruki strelac Armin Kaltak, a sledili su ga Vuk Stevanović sa osam, Zlatko Rakić sa pet, Haris Mujčinović i Rejhan Arifović sa po četiri i Miloš Ilić sa tri gola.

Na drugoj strani, Zlatko Đurković postigao je 10, Ivan Zlatković i Uroš Dilić po pet, Marko Stojanović četiri, a Miloš Mirković i Andrija Veličković po tri gola za Lokomotivu.

U ovom kolu, Priboj je kao domaćin slavio protiv Planinke Prolom vode sa 29:26, dok je Hajduk Veljko u Negotinu pobedio ekipu Zlatara iz Nove Varoši sa 31:26.

Na vrhu tabele su Vranje 1957, Novi Pazar i kragujevački Radnički sa po četiri boda, Priboj je deveti sa dva, a Zlatar pretposlednji 11. bez osvojenog boda.

Novopazarski rukometaši u sledećem kolu gostovaće Topličaninu iz Prokuplja, Vranje 1957 biće domaćin Priboju, a Zlatar ekipi Karađorđa iz Topole.

M. Minić

Podeli