Društvo

Rasveta u još jednom delu grada

Radnici Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta Novog Pazara postavljaju rasvetu u naselju Novopazarska Banja u blizini specijalne bolnice. Trenutno se radi na orezivanju grana, koje su prekrile električne stubove, a u tom delu grada planirano je proširenje puta, ali i korićenje Banjske reke.

Kako bi se meštanima koji ovde žive stvorili bolji i bezbedniji uslovi  u toku je postavljanje rasvete u delu naselja Novopazarska Banja, koji se nalazi u blizini Specijalne bolnice. Radovima su se priključili i radnici Gradskog zelenila. Oni su danas uklonili izrasle grane,koji su  prekrile električne stubove, predviđene za postavljanje rasvete

U ovom delu grada planirano je da se put proširi, a u okviru velikog projekta korićenja reka Raška, Deževska i Banjska ovde će se raditi na uređenju rečnog korita.

Kako bi meštani, koji žive u prigradskim naseljima imali bolje uslove i pristupačnije puteve do njihovih kuća, radnici Javnog preduzeća za uređenje građevinskog zemljišta poslednjih dana saniraju makadamske ulice I prilaze verskim objektima.

Podeli