Društvo

NSZ i Coca-Cola – obuka za traženje posla

 

 

U Fiijali Nacionalne službe za zapošljavanje danas je predstavljen program „Coca-Cola podrška mladima“, koji u Novom Pazaru počinje da se sprovodi od 9.oktobra. Nezaposleni mladi ljudi imaju priliku da steknu nove lične i poslovne veštine ključne za zaposlenje, na besplatnim edukativnim radionicama u okviru ovog programa.

Polaznici će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Radionice u Novom Pazaru održavaju se u dva navrata, od 9. do 11., kao i od 12. do 14. oktobra. Radionice u drugom terminu biće takođe održane u dva navrata, od 6. do 8. i od 9. do 11. novembra.

Raspored radionica po gradovima, uz druge korisne informacije o programu,  nalazi se na sajtu „Coca-cola podrška mladima“.

Program Coca-Cola podrška mladima se realizuje u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalnapitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj. Pokrenut je u maju 2017. godine, a radionice je do sada prošlo oko 200 polaznika u Ćupriji, Kraljevu, Smederevskoj Palanci, Aleksincu i Šidu.

Podeli