Društvo

Hasanović: Biće ispoštovani svi rokovi

“Radovi na izgradnji mosta u naselju Jalija izvode se dobrom dinamikom i biće ispoštovani svi planirani rokovi izgradnje” rekao je pomoćnik gradonačelnika, Nihad Hasanović, tokom obilaska radova.

Angažovani radnici intenzivno rade kako bi se ispoštovali svi planirani termini u fazama izgradnje mosta u naslju Jalija, odnosno u Ulici 12. srpske brigade. Tokom dana oni su izvodili jednu od ključnih građevnskih operacija a to je betoniranje ploče na mostu. Do  kraja ove faze izgradanje most će dobiti 150 kubika armiranog betona, što je blizu 400 tona betonske mase.

”Nakon ovoga slijedi izgradnja regulacije rječnog korita, izgradnja ograda, pristupne saobraćajnice i svega onog što je potrebno. Za najkasnije tri nedjelje počeće da se skida skela, koja je jedna od najmodernijih. Preduzeće A.D. Novi Pazar- Put je radilo je na taj savremen način, zato je sve ovo izvedeno brzo i efikasno “, rekao je pomoćnik gradonačelnika, Nahad Hasanović.

Građani s nestrpljenjem iščekuju završetak radova. Novom mostu posebno su se obradovali oni koji žive u njegovoj blizini.  Kako bi sve bilo u najboljem redu na terenu su i nadzorni organi, radnici iz Instituta za puteve, koji uzimaju uzorke betona  za provjeru u laboratorijama.

Podeli