Društvo

SNS u Vranovini

 

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke organizovao je sinoć u Vranovini sastanak i druženje sa meštanima na kojem je bilo reči o ostvarenim rezultatima i planovima za dalji razvoj ove mesne zajednice. Meštani su izrazili zahvalnost Srpskoj naprednoj stranci i Gradskoj upravi na pruženoj pomoći u stvaranju uslova za normalan život u ovom selu.

Vranovina je  selo sa 230 domaćinstava i oko 650 stanovnika. Ima četvorogodišnju osnovnu školu i ambulantu, asfaltni put koji nije u najboljem stanju i želju da u poljoprivrednu proizvodnju uključi i maline. To bi zadržalo mlade i omogućilo dalji razvoj sela. Srpska napredna stranka i Gradska uprava Novog Pazara pomažu im u rešavanju najvažnijih problema, rečeno je sinoć na ovom sastanku.

„Uradili smo dosta za ovaj kraj pogotovu kad je putna infrastruktura u pitanju. Uradili smo rasvetu, salu u kojoj se večeras družimo. Pomagao je i Grad Novi Pazar tako da su meštani ovoga kraja zadovoljni“,kaže Nikola Jolović, narodni poslanik  i predsednik GO SNS.

Ovakva praksa razgovora i druženja sa članstvom i meštanima sela biće nastavljena, obećavaju iz Srpske napredne stranke. Na taj način će im pokazati da nisu prepušteni sami sebi već da zajedno mogu da reše mnoge probleme života na selu.

 

 

Podeli