DruštvoVesti

RTV oborila sve rekorde gledanosti

Tokom meseca Ramazana, Radio televizija Novi Pazar bila je najgledanija televizija u regionu.  Zahvaljujući internetu i našem satelitskom programu, prate nas i širom sveta.  Izveštavaili smo o događajima iz celog Sandžaka, iz prestonice, a i Crne Gore.  Svakodnevno smo razgovarali i sa uspešnim Bošnjacima iz studija televizije Tek rumeli iz Istanbula. Našu ekipu srdačno su dočekali i u Banja luci, odakle smo uživo prenosili učenje u noći Lejletul -kadr u Ferhadiji.

Radio televizija Novi Pazar je sinoc bila jedna od najgledanijih regionalnih televizijskih stanica u Srbiji tokom emitovanja direktnog prenosa Lejletu-kadr iz  Banja Luke u Bosni i Hercegovini! I ne samo u Srbiji gledali su nas mnogi i u inostranstvu zahvaljujući internetu i našem satelitskom programu! Našu ekipu su najsrdačnije dočekali u Banjaluci. Kažu za muslimane u tom delu Bosne je važno kad se slika o njihovom životu pošalje u svet i da im je drago što je jedna televizija iz Sandžaka prepoznala!

Višečlanu ekipu, koja je direktno prenosila Lejletu – kadr iz Banja Luke i pripremila brojne sadržaje za bajramske praznike predvodio je direktor RTV Novi Pazar Denis Mavrić.

Kvalitetan i bogat ramazanski program prepoznali su u i građani, iz čijih domova smo uživo prenosili ramazansku atmosferru. Sa vama smo i ovog Bajrama. Za vas u nedelju pripremamo bogat program, a bajramsku atmosferu ćemo prenositi uživo i sa ulica Novog Pazara.

Podeli