Društvo

Otvorena vrata Union univerziteta

Fakultet za poslovno-industrijski menadžment i pravo pri Union univerzitetu “Nikola Tesla” od petka, 2. juna, počinje upis studenta. Fakultet nudi mogućnost pohađanja osnovnih, master i doktorskih studija a u mnoštvu studijskih smerova i fakulteta u okviru Union univerziteta budući studenti mogu izabrati Fakultet farmacije i Stomatološki fakultet.

U predstojećoj školskoj godini Fakultet za poslovno-industrijski menadžmetnt i pravo  upisaće 17. generaciju studenata. Ovaj fakultet koji od sada studenti mogu pohađati i u Novom Pazaru ima mnoštvo smjerova kao što su studije za poslovne menadžere, ekonomiste,  informatičare i pravnike.

“Upis počinje od 2. juna i trajaće do 16. juna, tako da pozivam sve svršene srednjoškolce da dođu, da se prijave i želim im srdačnu dobrodošlicu”, rekla je  koordinatorka ovog univerziteta, prof. dr Birsena Numanović Duljević

Kako su istakli koordinatori u okviru Union univerziteta “Nikola Tesla” mogu se obrazovati i oni maturanti koji sebe vide u medicini, stomatologiji ili farmaciji.

“Što se tiče osnovnih akademskih studija departmani su sledeći: pravo, poslovno-industrijski menadžment, ekonomija, filološki fakultet, informatika, među kojima je kriminologija, bezbednost, zdrvstvena nega, farmacija i Stomatološki fakultet “, rekao je koordinator, dr Šaban Bulić.

Koordinatorui kažu da Univerzitet Union,” Nikola Tesla “ pruža brojne povoljnosti studentima na planu stipendiranja, plaćanja školarine na rate, učenja na daljinu ali i parcijalnog polaganja ispita. Prostorije Fakulteta za poslovno-industrijski menadžmetnt i pravo nalaze se u Ulici Relje Krilatice.

 

Podeli