Kultura

“Neverne bebe” na Mini gitarijadi

U organizaciji novopazarskog Kulturnog centra u petak, 19. maja, biće održana Mini gitarijada u okviru koje će se nademetati neafirmisani rock bendovi iz regiona. Nastupiće i prošlogodišnji pobjednik Zaječarske gitarijade bend “Haždi-prodane duše”, a ljubitelje rock muzike najviše će obradovati nastup afirmisanog sastava “Neverne bebe”.

Mini gitarijada je muzička manifestacija koja je zamišljena kao uvodno nadmetanje neafirmisanih rock bendova od kojih će najkvalitetniji nastupiti u okviru zvaničnog programa Zaječarske gitarijade. Mini gitarijada počinje 19:30, na stejdžu kod Sebilja.

“Pored toga što će se neafirmisani bendovi nadmetatiti svojim autorskim radovima mi ćemo imati priliku da čujemo prošlogodišnjeg pobjednika Zaječarske gitarijade, metaforičnog i zanimljivog imena, “Hadži prodane duše”, a nakon toga, posle 2004. godine, prvi put u Novom Pazaru nastupa divan bend “Neverne bebe”.  Publika će imati priliku da ih sluša u cjelovečernjem izdanju i da uživa u njihovom nastupu, što će trasirati put i za druge manifestacije i koncerte u okviru letnje muzičke sezone “, najavio je ispred Kulturnog centra, Aladin Imamović.

Mini gitarijada je plod saradnje Kulturnog centra Novi Pazar i organizatora Zaječarske gitarijade, manifestacije koja postoji pola vijeka i koja je garancija da će i novopazarska publik na sceni kod Sebilja vidjeti kvalitetne domaće pop-rock sastave.

Ovaj muzički doađaj otvoriće letnju muzičku sezonu za koju novopazarski Kultuni centar priprema bogat program.

Podeli