Društvo

U toku prijave za manifestaciju “Pazar na dar”

Svake godine Grad Novi Pazar organizuje brojne manifestacije kojima proslavi svoj rodjendan. Uključena su sva gradska preduzeća i institucije, a ove godine Turistička organizacija Novi Pazar  spremila je nešto potpuno novo i svi zaposleni očekuju veliki broj prijavljenih učesnika. U pitanju je manifestacija “Pazar na dar”, iz turističke organizacije pozvali su sve zainteresovane da se jave za dodelu na korišćenje sajamskih štandova za prezentaciju proizvoda za vreme održavanja manifestacije „Pazar na dar”.

“Na javni poziv mogu da se prijave registrovani preduzetnici/udruženja i svi oni koji se bave izradom i proizvodnjom suvenira, unikatnih ručnih radova i predmeta iz kućne radinosti.  Zainteresovani izlagači će se bez nadoknade predstaviti na brendiranim štandovima koje je za tu namenu obezbedila Turistička organizacija Grada Novog Pazara, a izložba će biti prodajnog karaktera. Prednost imaju izlagači s poručja Grada Novog Pazara, a izbor izlagača će vršiti TO Novi Pazar. U obzir će se uzimati samo blagovremeno podnete prijave” – objasnila je direktorka Ljiljana Lešević.

Prijave se podnose lično u prostorijama TO Novi Pazar, ul.28 novembra br.27 od 10-14.30 časova (Prva pešačka zona) najkasnije do ponedeljka 17.04.2017.godine.

K.R.

Podeli