Sport

Stefanović: Ako želimo da budemo šampioni, moramo tako i da igramo

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je da će njegova ekipa učiniti sve da dobije barem jednu od dve utakmice protiv Crvene zvezde u Beogradu i na taj način polufinalnu seriju plej-ofa vrati u dvoranu Pendik.

“Probaćemo makar da izborimo peti meč, možda i da završimo posao. Siguran sam da imamo znanja i htenja da odigramo kao i oni na našem terenu, gde su postupili šampionski. Ako želimo da budemo šampioni, moramo tako i da igramo”, rekao je Stefanović.

U polufinalu plej-ofa Super lige, koje se igra na tri pobede, rezultat u duelu Novog Pazara i Crvene zvezde je 1:1.

Trener Pazaraca je ocenio da su ekipe izjednačenog kvaliteta i da Novi Pazar i dalje ima šansu protiv petostrukog uzastopnog prvaka države.

“Mogli su crveno-beli da imaju vođstvo od 2:0, možemo i mi kao gosti da ih dva puta dobijemo. Zavisimo od naše igre i ne želim da bilo ko odustaje od ove ekipe, ja sigurno neću. Ako zasluže da nas pobede u oba susreta u Beogradu, svaka im čast. Nadam se, ipak, da ćemo u najgorem slučaju odigrati još jedan meč kod nas”, naveo je Stefanović.

Treća polufinalna utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara na programu je sutra od 18 časova u Sportskom centru Voždovac, gde će se tri dana kasnije odigrati i četvrti duel. Eventualna “majstorica” zakazana je za 7. april, a domaćin bi bio Novi Pazar.

U drugom polufinalu doigravanja za prvaka Srbije, Vojvodina protiv Jedinstva iz Stare Pazove vodi sa 2:0.

M. Minić

Podeli