Sport

Dimić: Da popravimo bazu pred plej-aut

Trener fudbalera Novog Pazara Dejan Dimić rekao je danas da njegov tim pokušava maksimalno da iskoristi dvonedeljnu pauzu u prvenstvu kako bi spremno dočekao finiš takmičenja u Super ligi Srbije.

“Imali smo malo vremena da se fizički spremimo i uigramo, pa probamo da neke stvari nadoknadimo. Pre podne je baza, koja nam je mnogo bitna, a popodne radimo s loptom”, rekao je Dimić, koji je prvi saradnik šefa stručnog štaba Nebojše Vučićevića.

On je ocenio da je najbitnije da Novopazarci odigraju dobro u plej-autu i izbore opstanak u elitnom rangu.

“Sve ovo radimo da bi bili pravi kada je najpotrebnije. Do kraja regularnog dela prvenstva ostala su još tri kola, sve te utakmice su nam jako važne, ali na prvom mestu je plej-aut”, naveo je Dimić.

Novi Pazar je osvojio osam bodova na šest utakmica u prolećnom delu prvenstva, pa je posle tri meseca prepustio poslednje mesto na tabeli čačanskom Borcu.

“Naš učinak na startu proleća mnoge je iznenadio. Imali smo 12 ili 13 dana za pripreme pre gostovanja Crvenoj zvezdi, onda smo upali u ritam sreda-subota, a bazu nismo prošli na pravi način. Malo nas je i sreća pogledala protiv Radnika, ali nismo je imali u duelu sa Metalcem. Dobro je da smo pobedili kući, posle skoro šest meseci”, priznao je Dimić.

Novopazarci će do kraja regularnog dela sezone u Super ligi Srbije gostovati Napretku i Bačkoj, dok će na svom terenu odmeriti snage sa Partizanom.

M. Minić

Podeli