Društvo

Paketići za decu socijalno humanitarnih organizacija

Gradska uprava je i ove godine obezbedila novogodišnje poklon paketiće za mališane svih pet socijalno humanitarnih organizacija u Novom Pazaru. U njihovim prostorijama prigodnim programom i uz najlepše želje, obeležen je kraj ove i početak nastupajuće 2017.godine.

 

Do ovih mališana nije stigao Deda Mraz, ali jeste mađioničar Raki. Njegovi vešto izvedeni trikovi mamili su osmehe i oduševljenje kod dece, ali i kod odraslih. Nisu izostali ni pokloni, koje je i ove godine obezbedila Uprava grada Novog Pazara, a članovi Gradskog veća, Dragana Garović, Ulfeta Demčović i Albin Šabotić ih, uz najlepše novogodišnje želje uručili mališanima.

Novogodišnji poklon paketići uručeni su najmlađim članovima: Saveza slepih i slabovidih, Saveza gluvih i nagluvih, Saveza civilnih invalida rata, Društva za cerebralnu paralizu i Udruženja paraplegičara. U ime svih pet socijalno humanitarnih organizacija donatorima je zahvalio i mališanima poželo srećne novogodišnje praznike sekretar Saveza gluvih i nagluvih Ismet Buđevac. 

S.Lj.

Podeli