Društvo

Donatorska večera za pomoć narodu Sirije

Fond „Hadži-Nadžija Karabegović Agušević“ organizovao je sinoć u Hotelu „Tadž“ donatorsku večeru za pomoć narodu Sirije. Odazvao se veliki broj novopazarskih biznismena, a donatorskoj večeri je prisutvovao i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

 

Fond „Hadži-Nadžija Karabegović Agušević“ organizator je brojnih humanitarnih akcija. Ponosi se svojim multietničkim sastavom i delovanjem. Sinoć je u Hotelu „Tadž“ Fond organizovao donatorsku večeru za pomoć narodu Sirije. Odziv je bio veoma dobar, a među gostima je bio i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

„Veoma sam zahvalan gradonačelniku, kao i ostalim gostima iz sveta biznisa koji su večeras ovde. Zahvaljujem se i onima koji nisu došli ali su poslali svoj doprinos ovoj našoj akciji. Dokle god bude dobrih ljudi da pomažu u nevolji drugim ljudima, bez obzira na veroispovest i naciju, do tada će biti mogućnosti za ovaj svet. U suprotnom stradaćemo svi“, kaže Ruždija Agušević, predsednik Fonda „HNKA“.

Svi koji nisu prisustvovali sinoćnjem događaju, a žele da daju svoj doprinos ovoj akciji, mogu da se obrate narednih dana Fondu „Hadži-Nadžija Karabegović Agušević“ kako bi i njihov prilog preko Crvenog krsta i Crvenog polumeseca stigao do građana Sirije.

Podeli