Sport

Medicinskoj školi gradska liga za odbojkaše

Učenici Medicinske škole osvojili su danas gradsku ligu za srednjoškolce u odbojci, pošto su u finalu savladali vršnjake iz Tehničke škole rezultatom 2:0 u setovima.

 

“Rezultati odbojkaša Novog Pazara daju vetar u leđa za razvoj ovog sporta. U Medicinskoj školi odbojci posvećujemo dosta pažnje, a mnogo devojaka trenira u ovdašnjim klubovima. Odbojka, posebno muška, ima budućnost u našem gradu i bila bi šteta da neki od ovih dečaka ne naprave velike karijere”, ocenio je trener odbojkaša Medicinske škole Rifat Zilkić.

U konkurenciji četiri ekipe, treće mesto pripalo je Školi za dizajn tekstila i kože, koja je u polufinalu poražena od Tehničke škole sa 1:2. U drugom polufinalu, Medicinska škola bila je bolja od Gimnazije rezultatom 2:0.

Organizator takmičenja u Sali tehničke škole bio je Sportski savez Novog Pazara.

“Ekipe su bile ujednačene, a utakmice kvalitetne. Medicinska škola odbranila je titulu i predstavljaće nas na okružnom takmičenju narednog februara. Ovogodišnja takmičenja u svim ligama bila su bolja nego ranijih godina, a jedini problem je odziv kod srednjih škola”, navela je Emka Bugarić iz gradskog Sportskog saveza.

M. Minić

Podeli