Sport

Stefanović: Verujem da smo bolji od Ribnice

Trener odbojkaša Novog Pazara Saša Stefanović rekao je danas da očekuje dobar meč protiv Ribnice u Kraljevu i pobedu svoje ekipe u derbiju 10. kola Superlige.

 

“Sigurno je da će Ribnica biti u najboljem izdanju, u novoj dvorani u Kraljevu ove godine prati ih dosta publike, ali i mi smo u formi. Igramo dobro i stabilno, pa ako zadržimo takav trend, uz motivisanost i energiju na terenu, očekujem da pobedimo. Verujem u ove momke, verujem da smo bolji”, rekao je Stefanović.

Novi Pazar je drugi, a Ribnica treća na tabeli sa identičnim učinkom od sedam pobeda i dva poraza, pa postoje izgledi da se ti klubovi susretnu i u plej-ofu. Pazarci su prvi ovosezonski duel na domaćem terenu rešili u svoju korist rezultatom 3:0.

“I da još jednom dobijemo Ribnicu, to neće predstavljati neku veliku prednost u eventualnim kasnijim utakmicama. Sada je ovakav ‘momentum’, pitanje je šta će biti u martu i aprilu. Oni trenutno imaju i dvojicu, trojicu rovitih igrača, dok smo mi u idealnom ritmu i nadam se da ćemo to i iskoristiti. Ima vremena do plej-ofa”, naveo je Stefanović.

Utakmica između odbojkaša Ribnice i Novog Pazara igraće se sutra od 19 časova u Hali sportova u Kraljevu.

M. Minić

Podeli