Sport

RK Novi Pazar predstavio pojačanja

Rukometni klub Novi Pazar predstavio je svoje nove igrače Milovana Martinovća i Stefana Bugarčića, a iako je iz tog kolektiva pretodno saopšteno da je produžena saradnja sa Aleksandrom Babićem, ovaj iskusni rukometaš sledeće sezone neće nositi dres Pazaraca.

“Želja je plasman od četvrtog do šestog mesta, a u sezoni 2017/18 pokušaćemo da postanemo deo najelitnijeg društva. Kasno smo saznali da ćemo igrati u većem rangu, ali verujem da smo u prelaznom roku napravili dobar posao. Potrudićemo se da dovedemo još jednog ili dvojicu rukometaša. Nadam se da ćemo sa našim mladim snagama biti ravnopravni kvalitetnim rivalima”, rekao je sportski direktor kluba Samir Župljanin.

Levi bek Martinović (26) stigao je iz mađarskog Sigetsentmiklošija, a prethodno je igrao za grčki Aeropos, Crvenu zvezdu, pljevaljski Rudar i Majdanpek.      

“Prepoznao sam zdravu sredinu i došao da ovom mladom timu pomognem koliko mogu. Najbitnije je obezbediti mesto u sredini tabele, sve više što se napravi je plus. Dogovorili smo saradnju nešto kasnije, ali nadam se da ćemo se uigrati i da će sve biti kako treba”, naveo je Martinović.

Bugarčić (23), koji igra na mestu desnog beka, imao je poslednji angažman u zeničkom Čeliku, dok je ranije nastupao za češku Karvinu, Sinđelić, PKB i Crvenu zvezdu.

“Pozvali su nas ljudi iz Pazara i mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo njihove ambicije i ispunimo očekivanja”, kazao je Bugarčić.

Podsećamo, rukometaše Novog Pazara sa klupe će predvoditi trener Mladen Ćaćić, a ova ekipa će 24. septembra u prvom kolu Super B lige dočekati Mokru Goru.

M. Minić

Podeli