Društvo

Prijepolje: Opštinski pravobranilac verbalno nasrnuo na načelnicu Opštinske uprave

Pripadnici Policijske uprave u Prijepolju priveli su juče Jasmina Šehovića opštinskog pravobranioica u policijsku stanicu zbog toga što je je verbalno nasrnuo na načelnicu opštinske uprave  Hanku Hajdarević u njenoj kancelariji.

 

“Šehović je uleteo u moj kabinet i krenuo sa uvredama, psovanjem i pretnjama da će me ubiti. Jedva sam izbegla fizički kontakt nakon čega sam pozvala policiju koja je intervenisala i privela Šehovića. Nakon toga policija je pozvala i mene da dam izjavu povodom tog slučaja,” kaže Hajdarevićeva.

“Šehović je tražio da mu primimo ćerku u Opštinsku upravu kako bi odradila stručnu praksu, zbog čega sam kako zakon nalaže, morala zatražiti od resornog ministarstva mišljenje da li u tom slučaju postoji sukob interesa, budući da bi joj Šehović bio i jedan od rukovodilaca”, kaže Hajdarević.

Ona dodaje da se radi o političkom nasilju grupacije koja je preuzela vlast u Prijepolju.

“Prvo je Kijanović zbog Šehovića koji je član SPS vršio pritisak na mene da to učinim, ali ja sam morala da ispoštujem zakonske odredbe koje važe za sve, bez obzira čija su deca. Svesna sam da će pokušati da me smene zbog toga što sam se opirala kršenju zakona,“ navodi ona.

Alem Rovčanin

Podeli