Politika

Međunarodni Poslovni Koledž predstavljen u Novom Pazaru

U prostorijama Kancelarije za mlade održana je promocija Međunarodnog Poslovnog Koledža koji se nalazi u Kosovskoj Mitrovici. Koledž je međunarodno registrovana ne-profitna obrazovna fondacija koja nudi međunarodno akreditovane 3,5 godišnje Bačelor diplome i 2 godišnje Profesionalne diplome u oblasti: Međunarodne Prodaje i Marketinga, zatim  Marketinga i Menadžmenta ,  Menadžmenta u Javnom sektoru i Javne Administracije; Upravljanja Zaštitom  životne sredine i Poljoprivredom. Sva predavanja su na engleskom jeziku.

 

Osim nastave na engleskom jeziku I međunarodno priznatih diploma za stečena znanja u oblasti menadžmenta, I sam prijemni ispit, (način I rokovi polaganja) su ono što Međunarodni poslovni koledž u Kosovskoj Mitrovici izdvaja od drugih.

 ‘’Kao visokoobrazovna neprofitna institucija ovaj Koledž postoji već 6 godina i ima stopu zaposlenosti svojih diplomaca u struci od čak 80 procenata u roku od 6 meseci nakon završetka studija’’ ističe promoter I diplomac ovog koledža Nenad Todorović iz Beograda.

Poslednji rok za polaganje prijemnog ispita na ovom Koledžu je 12.oktobar. Godišnja školarina iznosi 875 evra, što se može platiti i u 10 mesečnih rata. za studente koji nisu sa severa kosova u cenu školarine uključeni su I troškovi smeštaja.

S.Lj.

Podeli