Sport

Ramazanski turnir u malom fudbalu, treći dan

Ekipa Ikan Kompani pobedila je Denis Star sa 2:0 u duelu prvog kola A grupe seniorskog takmičenja na 26. Ramazanskom turniru u malom fudbalu, a trećeg dana odigrano je još pet utakmica u četiri starosne kategorije.

U mečevima prvog kola, poletarci As 08 savladali su Sport klub 99A rezultatom 2:0, dok su Pazar juniors Amar i Amer i Nacional u okviru E grupe cicibana odigrali nerešeno 1:1.

Cicibani tima As Auto centar Pašović su u drugom kolu A grupe bili bolji od vršnjaka iz kluba Vlada Dimitrijević sa 1:0.

Utakmica sastava Market Dženita Duga Poljana i Novi Pazar 4 u uzrastu petlića završena je bez golova, a pioniri ekipe Novi Pazar Šljunkara Cako slavili su protiv OFK Delimeđa sa 4:2.

Prvi susret četvrte večeri počeće u 21.30, a snage će u okviru prvog kola B grupe poletaraca odmeriti Pazar juniors 9 i Sport klub 99B.

Kod cicibana, igraće se meč drugog kola B grupe između ekipa ND 2011 i Pazar juniors 7, odnosno prvog kola C grupe u kojem će se suprotstaviti Sport klub 99A 2006 i As 06.

U drugom kolu A grupe petlića rivali će biti Novi Pazar 4 i Pazar juniors 3, u prvom kolu pionirske B grupe sastaće se As 01 i Pazar juniors 1, dok će program zatvoriti utakmica prvog kola B grupe seniora Euroholc Ribriće – W star.
   
M. Minić                  

Podeli