Vesti

Otvoren novi teniski teren

Danas je na Rekreacionom centru otvorem teniski teren sa betonskom podlogom na kojem će mladi teniseri Novog Pazara moći da treniraju i takmiče se. Teren su otvorili gradonačelnik dr Meho Mahmutović i Bogdan Obradović, selektor Dejvis kup teniske reprezentacije Srbije.

Teren sa ovakvom podlogom nije do sada postojao u Novom Pazaru pa će on biti solidna osnova za trening domaćih tenisera koji ostvaruju uspehe i na velikim takmičenjima u inostranstvu.

Gradonačelnika i njegovog gosta selektora Bogdana Obradovića, posle prijema u gradskoj kući, u teniskom ambijentu na novom terenu dočekali su mladi sportisti i ljubitelji ovog sporta.

Mahmutović je istakao da je Novi Pazar ponosan na svoje sportiste i da će i ubuduće nastojati da stvara uslove za bavljenje sportom što većeg broja mladih. Bogdan Obradović je zahvalio na toplom prijemu u Novom Pazaru i pohvalio mlade tenisere i novi teren.

Pitali smo i velike nade novopazsrkog tenisa Hamada Međedovića i Fatmu Idrizović, šta će njima značiti novi teren. Jednoglasno su odgovorili da je za njih to veliki podstrek za još bolje rezultate.

Rekreacioni centar i igrališta na njemu izgrađeni su kako za aktivne sportiste tako i za rekreaciju građana, pa će i na ovom terenu uskoro biti onih koji će maštati da ostvare uspeh Novaka Đokovića ili žaliti što se tenisom nisu bavili ranije.

D. J.

Podeli