Vesti

Održan završni skup koalicije okupljenje oko Srpske napredne stranke

Završni skup koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke održan je u restoranu Lotus u Deževi pred više stotina simpatizera, pristalica i članova Srspke napredne stranke I  koalicionih partnera. Specijalni gost bio je šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije Zoran Babić koji je istakao veliki rad i doprinos predsednika novopazarskih naprednjaka Nikole Jolovića koji je, kako je rekao Babić, kao poslanik uradio više za Novi Pazar nego bilo ko do sada.

 

Prisutnima su se obratili predsednici gradskih odbora koalicionih partnera : Nove Srbije, Socijalističke partije Srbije, Pokreta socijalista, Jedinstvene Srbije i PUPS-a koji su pozvali svoje simpatizere da zaokruže na lokalnim izborima broj 2 i tako daju glas i podrže, kako su naveli “pobedničku koaliciju”.

Šef poslaničke grupe SNS-a u Skupštini Srbije Zoran Babić prosledio je pozdrave svima od premijera Aleksandra Vučića istakavši da SNS podržava Novi Pazar. Posebno se osvrnuo na narodnog poslanika I predsednika gradskog odbora novopazarskih naprednajka NIkolu Jolovića koji je umeo kako kaže da “od ranog jutra traži načine kako da pomogne svojim sugrađanima u Novom Pazaru”.

“Dolazio je rano kad sam raspoložen i predlagao šta je to neophodno da se uradi u Novom Pazaru, bilo da je u pitanju put, vodovodna mreža, ili nešto drugo. I ja sam ga uvek pažljivo saslušao I nalazili smo rešenje, I nalazili smo novac koji je neophpdan. Tako će biti i dalje, s tim što će imati još jedan zadatak, a to je borba za svako radno mesto” – rekao je Babić.

Predsednik novopazarskih naprednjaka Nikola Jolović još jednom je rezimirao sve što je urađeno u proteklom periodu i pozvao sve građane da glasaju za listu “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”.

“Dvadeset godina niko nije mario za probleme sa vodosnabdevanje, lošom putnom infrastrukturom, nedostatkom javne rasvete. Poslednje dve godine koliko smo u vlasti, uspeli smo da pokažemo da nam je stalo do naroda, do njihovih potreba. Tako ćemo I da nastavimo. Istim putem kao I do sada, ali I još jače I bolje” – rekao je Jolović.

K.R.

Podeli