Vesti

Stiže asfalt

Radovi na presvlačenju asfaltnog puta od OŠ“Meša Selimović“ kod Petrove crkve do dezevskog sela Mitrova Reka počeli su juče. Biće presvučeno oko devet kilometara puta, a novac za kompletne radove obezbedila je Vlada Republike Srbije u saradnji sa gradskom upravom. Izvođač radova je AD Novi Pazar Put.

 

„Pored velikog broja asfaltiranih ulica kako na gradskom tako i seoskom području koje su od velikog značaja za sve građane asfalterski radovi se i dalje nastavljaju“ rekao je predsednik GrO SNP Nikola Jolović, koji je danas obišao radove sa saradnicima.

On je ocenio da je ovo jedna od značajnijih investicija koje su u poslednje vreme stigle u Novi Pazar i istakao da je to dokaz da se obećanja i ispunjavaju.

„Konkretno, ove radove najavio je premijer Aleksandar Vučić prilikom poslednje posete Novom Pazaru, boraveći u Deževi“, dodao je Jolović.

Jolović je za narednu nedelju najavio asfaltiranje dve ulice u naselju Deževski put, a prema njegovim rečima svi radovi biće završeni za dvadesetak dana.

On je zamolio sugrađane da budu strpljivi i naglasio da će sve što su Vlada i lokalna samouprava obećali biti i odrađeno.

B. B.

Podeli