Vesti

Mladi SDP: Imamović širi laži na stranici Ekskluziv

Na fejsbuk stranici Ekskluziv Novi Pazar bliskoj SDA Sandžaka Sulejmana Ugljanina, koju uređuje predsednik Izvršnog odbora te stranke Enis Imamović danas je objavljen post da je ’’iz kabineta ministra za telekomunikacije, danas  oko 16h ministru naglo pozlilo te je odbačen na Banjicu na VMA. Nezvanično saznajemo da je razlog visok krvi pritisak, a uskoro više detalja’’. Ovo je samo jedan u nizu pokušaja  širenja najgrubljih neistina i laži, smatraju u Forumu mladih SDP-a.

 

’’Eksluziv Novi Pazar već mesecima obmanjuje javnost i iznoseći uvrede najgore vrste, pokušava da blati sve one koji ne misle isto kao urednik ove fejsbuk stranice Enis Imamović. Ovakvi gnusni napadi pokazatelji su retrogradne i po građane Sandžaka štetne i opasne politike koju predstavljaju ovaj bivši poslanik i njegova klika , kojoj, u nedostatku pozitivnih ideja i neminovnog kraha na predstojećim izborima, ostaje samo da lažima pokušaju obmanuti građane i tako steknu jeftine poltičke poene’’ smatraju mladi SDP-a.

U njihovom saopštenju se dodaje da će, ukolkio Enis Imamović nastavi sa iznošenjem laži, protiv njega i njegovih saradnika podneti krivične prijave.

Podeli