Vesti

Jolović: Predizborni skup u Vranovini znak da ćemo pobediti

Pred više stotina ljudi u novopazarskom selu Vranovina održan je predizborni skup koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke, lista  “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ koja će na predstojećim lokalnim izborima u Novom Pazaru nastupiti pod brojem 2. Okupljenima su se obratili predsednici gradskih odbora patrija koalicionih partnera, kao i predstavnici meštana koji su istakli zadovoljstvo zbog svega što su, kako su naveli, uradili naprednjaci i njihovi koalicioni partneri u prethodnom periodu ali da ima još dosta toga što je ljudima na selu potrebno kako bi kvalitetno živeli.

Predsednik gradskog odbora SNS-a i narodni poslanik Nikola Jolović zadovoljan je bio odzivom građana i istakao da su „brojnošću zadali domaći zadatak svim ostalim partijama u gradu“.

– Uradili smo mnogo u prethodnom periodu u ovom kraju, pa smo Vranovinu i izabrali za početak kampanje. Biće još mnogo toga što ćemo uraditi za ljude na selu ali i one u gradu. Vaše je samo da zaokružite broj 1 na parlamentarnik, odnosno broj 2 na lokalnim izborima, i nećete pogrešiti. Srspka napredna stranka brine za narod u ov om kraju i to ćete videti u narednom našem mandatu- rekao je Jolović i podsetio da je u proteklomm periodu mnogo seoskih putnih prava sanirano, posuto, a da će uskoro biti i asfaltirani.

Listu „Aleksandar Vučić- Srbija pobeđuje“ na lokalnim izborima čine SNS, SPS, NS, JS, PS i PUPS.

Podeli