Društvo

Sanacija puta u Žunjeviću

Iako građevinska sezona zvanično nije počela, na teritoriji Novog Pazara već se grade putevi.

Mehanizacija Direkcije za izgradnju grada danas je angažovana u selu Žunjeviće na sanaciji lokalnog puta u dužini od 1500 metara. Radove i meštane ovog sela obišli su, zamenik gradonačelnika Novog Pazara Nebojša Ravić i član Gradskog veća Tihomir Ratković.

Tokom obilaska radova predstavnici Gradske uprave obišli su i lokalnu školu u kojoj je završena adaptacija učinoničkog prostora. Ipak, životno pitanje za meštane Žunjevića je, kažu, sanacija lokalnog puta. Oni su, kako ističu, zadovoljni i zahvalni, najviše Srpskoj naprednoj stranci i kompletnoj lokalnoj samoupravi, što su im obezbedili nasipanje puta.

Osim vremenskih uslova, koji ovih dana graditeljima idu na ruku, dodatna povoljnost u Žunjeviću je i lokalno pozajmište koje ubrzava ceo postupak posipanja seoskog puta. zamenik direktora Direkcije za izgradnju grada 0,1 ako se.. 0,39 kod njih

Zamenik direktora Direkcije za izgradnju grada Igor Novović je ovom prilikom najavio vrlo uspešnu građevinsku sezonu, s obizirom da su, kako je istakao, za tu namenu već obezbeđena sredstva iz lokalnog i republičkog budžeta. ”Preko 50 ulica u Novom Pazaru biće rekonstruisano – kazao je Novović.

S.Lj.

Podeli