Vesti

Jolović: Vlada će nastaviti da ulaže u Novi Pazar

Okružni odbor SNS-a juče je na sednici održanoj u Vrnjačkoj Banji razgovarao o aktuelnim problemima u funkcionisanju gradova i opština  na ovom području. Sastanku je prisutvovala i podpredsednica stranke Zorana Mihajlović pa je deo dogovora bio usmeren i na predstojeće izbore.

Predstavnici GO Srpske napredne stranke Novog Pazara , predvođeni predsednikom Nikolom Jolovićem, juče su u Vrjačkoj Banji učestvovali na sastanaku Okružnog odbora stranke na kojem je bilo reči o aktivnostima koje su orjentisane na probleme  funkcionisanja gradova i opština okruga.

Sastanku je prisutvovala i Zorana Mihajlović, aktuelna ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u svojstvu  potpredsednice stranke. Ona je u direktnom razgovoru sa predsednicima opština i gradskih i opštinskih odbora stranke dogovorila aktivnosti vezane za razvoj okruga u ovoj godini.

Deo razgovora odnosio se  na predstojeće lokalne i prlamentarne izbore.

“SNS misli na Raški okrug, naravno i kada je Novi Pazar u pitanju, jer poznato je koliko je Vlada pomagala naš grad kao i da će to nastaviti da čini i ubuduće”, rekao je Nikola Jolović, predsednik GO SNS Novi Pazar.

Razgovorima o razvoju okruga i zadacima vezanim za izbore prethodio je sastanak sa aktivistkinjama stranke na temu rodne ravnpravnosti  i učešća žena u društveno- političkom životu Raškog okruga.

D.J.

Podeli