Društvo

Kolovozi pod snegom- vozači oprezno

Snežne padavine i povećan intezitet saobraćaja karakterišu protekla četiri praznična dana. Na području koje pokriva Policijska uprava Novi Pazar dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda sa lakše povređenim licima i manjom materijalnom štetom. Saobraćajne nezgode upozoravaju i da se na putovanja, pogotovu u inostranstvo, ne kreće bez odgovarajućeg putnog osiguranja.

 

Za doček Nove godine putari su podigli stepen pripravnosti pa je uprkos snežnim padavinama i povećanom intezitetu saobraćaja sve proteklo bez većih problema.

Tokom četiri praznična dana na području PU Novi Pazar dogodilo se 10 saobraćajnih nezgoda, od kojih 7 samo sa manjom materijalnom štetom. U preostale tri lakše su povređene 4 osobe. Tokom praznika Novi Pazar je sa pažnjom pratio sudbinu porodice, naših sugrađana, koja je doživela saobraćajnu nezgodu na putu za Istambul i koja će za lečenje morati da plati velikusumunovsa. Porukaizovogdogađaja je da na put ne trebapolaziti bez odgovarajućegosiguranja.

Visina snežnog pokrivača danas je, u zavisnosti od nadmorske visine , iznosila od 15 do 30 centimerata, a na planinama i više.

Meteorolozi su danas , u popodnevnim i večernjim satima, najavili mogućnost ledene kiše pa se vozači upozoravaju da na put ne kreću bez preke potrebe.

Podeli