Sport

Ivančević: Pobeda nad Jagodinom imperativ

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je da je pobeda protiv Jagodine imperativ za njegove fudbalere i da je svaki drugi rezultat u zaostaloj utakmici 19. kola Super lige Srbije ravan katastrofi.

 

“Biće izuzetno teško, Jagodinci znaju da igraju fudbal, pa se moramo skoncentrisati i dati svoj maksimum od početka. Samo tako možemo do željene pobede, a ja verujem u ove momke”, rekao je Ivančević na konferenciji za novinare.

Novi Pazar je na 12. mestu u Super ligi Srbije sa 20 bodova, dok je Jagodina na 14. poziciji sa četiri boda manje.

“Ova utakmica je posebno značajna zbog prethodnog neuspeha u Gornjem Milanovcu, gde nismo odigrali na očekivanom nivou. Primili smo gol u startu, pa su sve ideje i planovi pali u vodu. Nismo uspeli da se vratimo”, kazao je Ivančević.

Trener Pazara naglasio je da nije dobro kad se gubi u kontinuitetu, ali da su svi svesni situacije u kojoj se klub nalazi.

“Dogovorili smo se da zajedno pružimo maksimum, nadam se da ćemo ispuniti planirano. Kad sam preuzeo ekipu, cilj je bio osvajanje između sedam i devet bodova do kraja jeseni. Neke smo šanse propustili, ali još uvek možemo da to i ostvarimo”, ocenio je Ivančević.

“Ubeđen sam u bodove iz dve utakmice na našem terenu, verujem da možemo da nešto napravimo i u Subotici. Ne smemo ponavljati greške, nedopustivo je da na tri meča primimo devet golova”, dodao je on.

On veruje da će moći da računa na sve kandidate za prvi tim, iako je golman Zlatko Zečević imao tempereturu, dok Slobodana Vukovića muče leđa.

“Prinuđeni smo da izvršimo neke izmene, da bi popravili igru u fazi odbarne”, istakao je Ivančević.

Utakmica Novi Pazar – Jagodina igraće se u sredu od 13.00 na Gradskom stadionu.

Podeli