Vesti

Policajci pretukli konobara

Konobara Marka Babića (23) iz Novog Pazara pretukli su policajci P.Š. i R.M u subotu veče van dužnosti.

 

 

foto: Dnevni list “Alo”

Nesrećni mladić radiće odgovorno svoj posao u kafiću “Akord” je u tuči zadobio lake telesne povrede zbog kojih se još uvek nalazi na lečenju na hirurškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice.

Majka mladića, Dragica Babić vidno uznemirena ispričala je da su policajci njenog sina pretukli jer je prijavio vlasniku kafića da su policajci prošlog petka izašli iz lokala, a da nisu platili račun. Ona od policije zahteva da se slučaj ispita do kraja, da se kazne odgovorni koji su tu da štite građane a ne da čine takva nedela.

Moj sin radi tu za dnevnicu, morao je da prijavi da nije plaćen račun, bez obzira koji gost je u pitanju. Zbog toga što je uradio su ga verbalno npali, a nakon kraćeg koškanja, izvukli su ga iz lokala “Akord” u kome radi u mračni deo ulice gde su ga divljački tukli sve do iznemoglosti. Kada bi pao s nogu, podizali bi ga i držali uspravno nastavljajući dag a tuku, rekla je Babić.

Prema našim saznanjima Marko je odmah pozvao policiju koja ga je odvezla u stanicu gde je dao izjavu o tome šta se desilo. Nakon policije javio se i lekarima koji su ga zadržali na dalje lečenje.

Policijska uprava u Novom Pazaru, prema našim saznanjim suspendovala je i pokrenula disciplinske postupke protiv policajaca zbog sumnje da su pretukli Marka Babića (23) ispred kafića “Akord” u kojem radi kao konobar.

A.N.

Podeli