Društvo

Nastavljeni radovi u parku

Gradski park uskoro će biti prijatno mesto za odmor i razonodu. Zahvaljujući Ministarstvu turizma i telekomunikacija, na čijem je čelu Rasim Lajić obezbeđena su dodatna sredstva za popločavanje glavne staze, čime će radovi na uređenju tog dela grada biti završeni.

 

Prethodno je u gradskom parku urađena čitaonica na otvorenom, sređene su pojedine zelene površine, postavljena nova rasveta, koja će gradskom praku dati još lepši izled, ali se zbog nedostatka sredstava radovi nisu odvijali devet dana. Direktor JKP „ Gradska čistoća“ Hivzo Škrijelj kaže da je novac obezbeđen, čime su se stekli uslovi za nastavak popločavanja, koje je počelo juče i trajaće deset dana.

„Potpisali smo ugovor sa Ministarstvom turizma i telekomunikacija o dodoeli sredstava za popločavanje glavne staze u gradskom parku i prateće radove. Nakon završetka radova radnici radne jedinice „Zelenilo“ krenuće u sređivanje svih zelenih površina, kako bi u avgustu imali sređen park“, rekao je Škrijelj.

Ovim delom grada svakodnevno prolazi veliki broj građana, dok oni stariji ovde odmaraju i uživaju u prirodi novopazarskog gradskog parka.

Podeli