Sport

U novu fudbalsku sezonu sa novim trenerom

Promjene u Fudbalskom klubu Novi Pazar se dešavaju velikom brzinom. Osim novih fudbalera Plavi su dobili i novog trenera, Petra Kurćubića, bivšeg trenera Spartaka.

On je na press konferenciji izrazio nadu da će pratiti tempo uspeha svog kolege Kosanovića i da će Fudbalski klub Novi Pazar u predstojećoj sezoni otići korak dalje. udbalski klub Novi Pazar raskinuo je saradnju sa Miloradom Kosanovićem, na njegovo mjesto dolazi, Petar Kurćubić, dosadašnji trener Spartaka.

U fudbalskom klubu, Novi Pazar, ističu da sve manje ima vremena za pregovore, da su nagle izmjene neophodne, jer prvenstvo počinje 18. jula. Kosanović je po ocjeni uprave kluba postigao dobre rezultate, tako da će, biti potrebno dosta rada I truda da se nastavi dosadšnji uspjeh kluba. Fudbalski klub Novi Pazar treba da napravi još jedan iskorak, pogotovo u takmičarskom dijelu, istako je novi trener, Petar Kurćubić. On je naglasio da je iznenađen i polaskan što je izabran da predstavlja tim koji je u prošloj sezoni ostvario veliki napredak i u infrastrukturnom i u takmičarskom smislu.

Kurćubić je istakao da dio igrača već dobro poznaje, neke kao protivničke a neke kao igrače koje je  trenirao, ali da zbog nedostatka vremena I blizine takmičenja  je neophodno da se nadogradi dobra osnova igrača. To je veoma važno s obzirom da je FK Novi Pazar, kako je rekao, do sada izgubio četiri izvanredna igrača.

(A.Š.)

Podeli