Sport

Utakmica za čast

Fudbaleri Novog Pazara igraju protiv Donjeg Srema u nedjelju u 17 časova na Gradskom stadionu poslednju utakmicu ovogodišnjeg prvenstva Super lige Srbije. Trener Novog Pazara Milorad Kosanović rekao je da je važno da njegova ekipa na pravi način završi ovu sezonu.

Karakter tog meča je svečarski i revijalni, ali treba biti maksimalno ozbiljan protiv rivala koji je ispao iz lige, rekao je Kosanović na konferenciji za novinare. Momci su dali sve od sebe da naprave rezulat i ti bodovi su bitni da bi mogli da kažemo da smo te i te godine uradili to i to. Moramo odigrati dobro i korektno, kao tokom celog proleća.

“Ko tvrdi da utakmica nije važna, ne razumije suštinu profesionalnizma i takmičenja. Momci su dali sve od sebe da naprave rezulat i ti bodovi su bitni da bi mogli da kažemo da smo te i te godine uradili to i to. Moramo odigrati dobro i korektno, kao tokom cijelog proleća. Karakter je svečarski i revijalni, ali treba biti maksimalno ozbiljan protiv rivala koji je ispao iz lige”, rekao je Kosanović na konferenciji za novinare.

Novi Pazar ima 44 boda i osvojiće peto mjesto u elitnom rangu, dok je pretposlednji Donji Srem sa 26 bodova već ispao u Prvu ligu Srbije.

Utakmica ova dva tima igraće se u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu.

Prije utakmice sa Donjim Sremom, selekcije uzrasta 2002. godište odigraće revijalne utakmice. Selekcija igrača vršena je na turniru, koji su nedavno organizovali škola fudbala Hadid i FK Novi Pazar. Predigra počinje u 15:30 na Gradskom stadionu.

A. Nićiforović

Podeli