Društvo

Radovi na sportsko-rekreativnom centru u punom jeku

Radovi na Sportsko-rekreativnom centru su u punom jeku. Mesto gde se svakog dana okuplja veliki broj ljudi već dobija lepši izgled. Najaveljeno je da se radi i na rekonstrukciji gradskog parka.

Već deset dana Sportsko-rekreativni centar je veliko gradilište. Radi se na sređivanju ovog mesta, koje je omiljeno svih Novopazaraca.  Gradonačelnik Novog Pazara dr MEho Mahmutović je danas sa saradnicima obišao ove radove.  Direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović kaže da će svi planirani projekti u ovom delu grada biti realizovani.

“Ljudi, koji prolaze već su mogli da se uvere das mo ispunili obećanje od pre nekoliko dana i radovi se odvijaju intezivno”, kaže Šaćirović. 

Šaćirović kaže da su članovi novopazarskog skejt kluba dobili novu lokaciju I bolje uslove za trening.

“U dogovoru sa članovima skjet kluba, izmestili smo teren, a tu će biti izgrađeno fudbalsko igralište, a uskoro ćemo taj teren i asfaltirati”, rekao je Šaćirović.

Skejteri kažu da su na novoj lokaciji bezbedniji, te da tokom celog dana mogu da koriste sprave na sportko-rekreativnom centru.

Kroz ovaj deo grada dnevno prođe od dve do  pet hiljada ljudi.  Šaćirović kaže da će će biti izgrađeni I novi tereni.

“Velikom broju sportista i građana koji se ovde rekreiraju pokušaćemo da omogućimo što veći broj sportskih terena. Napravićemo teren za stoni tenis, što je nešto novo, biće izgrađen još jedan teren za košarku, za mali fudbal, teren za rukomet”, rekao je Šaćirović.  

Nakon rekonstrukcije sportsko rekreativnog centra, radiće se I na sređivanju  gradskog parka, koji je mesto okupljanja ljubitelja zdravog života I novih sportskih nada.

Podeli