Magistrala u novom ruhu

Prvi prole─çni dani, u Novom Pazaru su iskori┼í─çeni za nastavak radova na magistali. Pri kraju su radovi na poplo─Źavanju trotoara na Jo┼íani─Źkom keju. Predstavnici lokalne samouprave su prilikom obilaska gradili┼íta najavili su veliki broj kapitalnih infrstrukturnih radova, koji ─çe biti ralizovani ove godine.

U prethodnom periodu radilo se na sre─Ĺivanju Jo┼íani─Źkog keja do Ukrasa. Izgra─Ĺena su tri nova mosta, a poplo─Źani i trotoari. Sada magistala pred reke Jo┼íanice dobija jo┼í lep┼íi izgled, koji ─çe do─Źekati sve prolaznike kroz Novi Pazar, a ovi radovi zna─Źajni su i za bezbednost pe┼íaka.

ÔÇťRadovi na magistarli po─Źeli su prethodne godine, a u prvom delu gra─Ĺevinske sezone radi─çe se na zavr┼íetku svih zapo─Źetih radova u graduÔÇŁ, ka┼że pomo─çnik gradona─Źelnika Muzafer Dragolov─Źanin , koji je najavio realizaciju velikog broja┬á infrastrukturnih radova u ovoj godini

ÔÇťZavr┼íi─çemo radove iza Kulturnog centra, ovih dana radi se na sportsko-rekreativnom centru i gradskom parku. Ovo ─çe jedna od najve─çih gra─Ĺevinskih sezona u istoriji Novog Pazara. Onaj tempo, koji smo zapo─Źeli pro┼íle godine nastavljamo sa prvim lepim danima, kada se budu stvorili uslovi za asfaltiranjeÔÇŁ, rekao je Dragolov─Źanin, najavljuju─çi da ─çe Novi Pazar re┼íiti problem infrastrukture.

Predstavnici gradske vlasti  danas su obilazili gradilišta, kao I nekoliko lokacija, gde će se ove godine raditi. Najavljeno je da će Novi Pazar  uskoro postati veliko gradilište, a grad će lepše I modernije izgledati.

Podeli
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com