Društvo

Magistrala u novom ruhu

Prvi prolećni dani, u Novom Pazaru su iskorišćeni za nastavak radova na magistali. Pri kraju su radovi na popločavanju trotoara na Jošaničkom keju. Predstavnici lokalne samouprave su prilikom obilaska gradilišta najavili su veliki broj kapitalnih infrstrukturnih radova, koji će biti ralizovani ove godine.

U prethodnom periodu radilo se na sređivanju Jošaničkog keja do Ukrasa. Izgrađena su tri nova mosta, a popločani i trotoari. Sada magistala pred reke Jošanice dobija još lepši izgled, koji će dočekati sve prolaznike kroz Novi Pazar, a ovi radovi značajni su i za bezbednost pešaka.

“Radovi na magistarli počeli su prethodne godine, a u prvom delu građevinske sezone radiće se na završetku svih započetih radova u gradu”, kaže pomoćnik gradonačelnika Muzafer Dragolovčanin , koji je najavio realizaciju velikog broja  infrastrukturnih radova u ovoj godini

“Završićemo radove iza Kulturnog centra, ovih dana radi se na sportsko-rekreativnom centru i gradskom parku. Ovo će jedna od najvećih građevinskih sezona u istoriji Novog Pazara. Onaj tempo, koji smo započeli prošle godine nastavljamo sa prvim lepim danima, kada se budu stvorili uslovi za asfaltiranje”, rekao je Dragolovčanin, najavljujući da će Novi Pazar rešiti problem infrastrukture.

Predstavnici gradske vlasti  danas su obilazili gradilišta, kao I nekoliko lokacija, gde će se ove godine raditi. Najavljeno je da će Novi Pazar  uskoro postati veliko gradilište, a grad će lepše I modernije izgledati.

Podeli