Vesti

Stabilizuje se stanje u Tutinu

Situacija u opštini Tutin stabilizovana je i snabdijevanje strujom je uredno. Raščićeni su putni pravci do svih sela koja su bila zavejana. U toj opštini na snazi je i dalje vanredna situacija.

 

Vanredna situcija zbog obilnih sniježnih padavina na snazi je i dalje u 10 opština, među njima je i Tutin u kome je situacija danas nešto stabilnija. Nadležne ekipe stigle su do svih zavejanih sela i putni pravci ka njima sada su prohodni saznaje Regionalna televizija.

Ekipe elektrodistribucije sanirale su kvarove u više stotina seoskih domaćinstava koja su usled jakog nevremena ostala bez struje u opštini Tutin, potvrđeno je Regionalnoj televiziji iz Elektrodistribucije Novi Pazar.

U mestu Šipče u Tutinskoj opštini pronađeno je beživotno tijelo S.P. (64) iz tog sela. On je sinoć bio u posjeti rođacima, zna se da je zatim krenuo nazad, da bi njegovo tijelo jutros bilo pronađeno u snijegu na pola puta do kuće.
Njegova smrt bila je dovedena u vezu sa nevremenom koje ovih dana vlada na području Tutina, gdje je juče proglašena i vanredna situacija, međutim nadležni kažu da je u pitanju prirodna smrt. Ekipe Hitne pomoći i policije konstatovale su da je u pitanju prirodna smrt, a ne smrzavanje, saznaje Regionalna televizija.

A. Nićiforović
foto:FB

Podeli