Sport

FK NP: Pojedini navijači nisu prijatelji kluba

Fudbalski klub Novi Pazar oglasio se povodom incidenta koji se dogodio posle utakmice protiv Rada, kada je, kako su preneli mediji, grupa navijača upala u svlačionicu Pazara posle treninga i pretila pištoljem fudbaleru Žarku Udovičiću, koji je promašio penal na Banjici.Uprava je, kako je saopšteno, na hitnom zasedanju donela niz mera kako bi poboljšala organizaciju i funkcionisanje čime se ovakve stvari ne bi dešavale u budućnosti.

”Oštro osuđujemo i ograđujemo se od takvih postupaka i smatramo da je time narušen integritet Kluba. Nedopustivo je da se ovakve stvari dešavaju i da navijači ulaze u prostorije Kluba kako bi razgovarali sa igračima.

Uprava Kluba je na hitnom zasedanju donela jednoglasan zaključak o velikim propustima organizacije Kluba i donela niz mera kako bi poboljšala organizaciju i funkcionisanje Kluba čime se ovakve stvari ne bi dešavale u budućnosti.

Takozvani navijači nisu prijatelji Kluba, niti grada a ni 95 posto onih koji dolaze na Gradski stadion da gledaju fudbal. Oni ne predstavljaju Novi Pazar i nisu zaslužili da se o njima govori.  O njima svoj sud treba da daju nadležni organi.

Fudbalski Klub Novi Pazar je do sada, zbog takvih, pretrpeo veliku finansijsku i materijalnu štetu koja se meri milionima” stoji u saopštenju za javnost koje potpisuje Upravni odbor FK Novi Pazar

 

Podeli