Vesti

Mahmutović: Ugljanin da ide u penziju

Gostujući u programu Kopernikus televizije, gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović  govorio je, između ostalog, o mogućnostima i inetersovanju stranih investitora da ulažu u Novi Pazar.

On je podsetio na dolazak italijanskog investitora koji će krajem marta početi porizvodnju u Novom Pazaru i naglasio da Novi Pazar i njegovi lokalni proizvođači džinsa, obuće i nameštaja imaju ozbiljne kapacitete, te da zahvaljujući  i turističkim potencijalima i geografskom položaju Novi Pazar može imati svetlu budućnost.

Mahmutović je rekao da Vlada u velikoj meri pomaže Novom Pazaru i to na više načina, od sredstava koje upućuje za infarstrukturne projekte do investitora kojima predočava potencijale ovog kraja.

Upitan da prokomentariše Ugljaninovu retoriku gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović je rekao da Ugljanin zbog svoje neodgovronosti više ne zaslužuje da se bavi politikom.

”Vrlo je neodgovorno da dok ste u Vladi hvalite uslove, a kad niste u Vladi pljujete na sve načine. Ako je ta politika nekada uspevala, da tako što će on napraviti problem a oni mu nuditi da uđe u Vladu, zaista mislim da je to neodgovorno. Polse onakvih izjava mnogi ljudi, Bošnjaci koji žive ili rade bilo gde u Srbiji mogu imati problema zbog Ugljaninovih neodgovornih izjava” kazao je Mahmutović dodajući da je Ugljanin zaslužio da ide u penziju i da ne bi smeo da se bavi više politikom.

Mahmutović je naglasio da skandalozne izjave i uvrede koje je Ugljanin izneo treba da budu predmet kojim bi se bavilo pravosuđe.

Gostovanje gradonačelnika dr Meha Mahmutovića na TV Kopernikus možete pogledati ovde.

Senada Kalić

Podeli