Društvo

Struja koči investicije

„Kako bi radovi na saniranju objekta u Belim vodama bili izvedeni, a i pogon italijanske firme ‘’Moda kampanja’’ pušten u rad u planiranom roku, potrebno je da Elektroras što pre obezbedi struju i sanira kvar“, kaže zastupnik tog italijanskog preduzeća Denis Smajović.

Direktor Elektrorasa, Zvonimir Milanović rekao je da, ukoliko vremenski uslovi dozvole, ekipe će sa kablom rešiti problem već sledeće nedelje.

Zbog nedostatka struje, zastupniku italijanske firme Moda kampanja Denisu Smajoviću onemogućeno je da izvodi radove na opremanju pogona u Belim vodama, gde bi kako se očekuje do marta trebalo da buide otvorena firmu za proizvodnju pantalona od keper platna. Smajović je dobio informaciju da će struju dobiti za mesec dana. Prvo je kako je rekao trebao da se izmiri dug prethodnog vlasnika, što je kako kaže i učinjeno. On apeluje na nadležne u Elektrodistribuciji da što pre otklone kvar, kako bi radili na rekonstrukciji obejkta.

Sa druge strane direktor Elektrorodistribudcije u Novom Payaru Zvonimir Milanović kaže da će se već u ponedeljak ekipa izaći na teren I sanirati kvar u Belim vodama.

Podeli