Sport

Novaković odveo Vojvodinu na vrh tabele, uz oboren rekord!

Sedma pobeda u osam utakmica za novi rekord Vojvodine. Novosađani su trijumfom nad Novim Pazarom ostvarili najbolji prvenstveni start u istoriji

Vojvodina – Novi Pazar 1:0 (0:0)

Strelac: 1:0 – Slobodan Novaković u 53. minutu.

Stadion: Karađorđe. Gledalaca: 3.000. Sudija: Milan Ilić (Ćuprija). Pomoćnici. Dalibor Đurđević, Darko Rusinac (obojica iz Kruševca). Žuti kartoni: Udovičić, Tintor (Novi Pazar).

VOJVODINA: Milinković-Savić, Puškarić, Pekarić, Babić, Nastić, Poletanović, Tumbasević, Alivodić, Gaćinović (od 90. Makarić), S. Novaković (od 90+1 Grgić), Stojanović (od 72. Sekulić).

NOVI PAZAR: Zečević, Đorđević, Vuković, Tintor, Udovičić, Jevtović, Mijić, Rusmir (od 83. Obrovac), Radivojević (od 61. Pavlović), Kecap, Oliveira (od 62. Vidaković).

Do pobede Novosađani su stigli uz dosta muke, sa jednim golom u mreži gostiju iz Novog Pazara, ali on je dovoljan za potpuno zadovoljstvo: Vojvodina – Novi Pazar 1:0.

Ofanziva Vojvodine je u 53. minutu urodila plodom. Slobodan Novaković je sa leve strane majstorskim šutem pronašao suprotan ugao u pazarskom golu, neodbranjiv udarac, za veliku radost domaćih navijača.

Iako su možda očekivali da će njihovi ljubimci postići ubedljiviju pobedu, domaći navijači su aplauzom ispratili crveno-bele u svlačionicu, zadovoljni što je i 1:0 dovoljno da se obori dvadesetogodišnji klupski rekord, i da se na prvenstvenu pauzu ode sa punim srcem jer tim Zorana Marića u ovom prvenstvu zaista igra odlično.

foto: Dusan Jocić

Izvor: zurnal.rs

Podeli