Politika

Koncert muzičkih talenata

Učenici Srednje muzičke škole Novi Pazar, koja postoji već tri godine, održali su koncert za svoje mlađe kolege u Nižoj muzičkoj školi ”Stevan Mokranjac”.

Koncert je održan sa namerom da se mladim muzičkim talentima Novog Pazara pokaže da srednjoškolsko muzičko obrazovanje mogu uspešno da steknu i u svom gradu. Za sve njih prijemni ispit će se održati 3.juna u 10 časova u prostorijama Srednje muzičke škole Novi Pazar.

Klavir, gitara, harminika. Na tim instrumentima su polaznici novopazarske Srednje muzičke škole i ovim koncertom iskazali svoj, brojnim međunarodnim nagradama, već potvrđeni muzički talenat. Za takve rezultate, pored učenika – ističe vd direktorka Srednje muzičke škole u Novom Pazaru, Minela Muratović – zaslužan je i visoko-stručni nastavni kadar, jer, dodaje, kvalitet obrazovanja je upravo to što ovu školu čini prepoznatljivom.

Na koncertu talenata Srednje muzičke škole predstavili su se uspešni polaznici druge godine: Elvir Plojović, Aleksandra Kolašinac, Edis Alić, Hamza Šačić, Nikola Terzić i Elida Fetahović.

S.Lj.

Podeli