Sport

Finiš, Pazar dočekuje Čukarički

Fudbaleri Novog Pazara dočekuju ekipu Čukaričkog u utakmici 28. kola Jelen super lige Srbije. Meč se igra u subotu od 17 sati na Gradskom stadionu.

Trener plavih Zoran Njeguš rekao je na konferenciji za novinare da ekipa Novog Pazara i dalje ima teoretske šanse da sledeće sezone nastupi na međunarodnoj sceni.

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Njeguš rekao je pred sutrašnju utakmicu da njegovoj ekipi neće biti lako protiv jakog protivnika. Fudbaleri će dati sve od sebe kako bi bodovi ostali u Novom Pazaru.

„Sigurno da nakon potaza kod kuće koji su doživeli od ekipe Radničkog oni dolaze da nas pobede. Igrači će dati sve od sebe kako bi bodovi ostali kod nas“, kazao je Njeguš.

Trener plavih napominje da je još devet bodova u opticaju do kraja sezone.

“Mi idemo utakmicu po utakmicu i daćemo sve od sebe da pobedimo sutrašnju utakmicu i uzmemo tri boda”, izjavio je trener Novog Pazara Zoran Njeguš. Podseća da je ekipa Čukaričkog jak protivnik I da neće biti ni malo lako.

Šef stručnog štaba Zoran Njeguš zbog kartona I lakših povreda neće moći da računa na Otaševića, Jevtovića I Stevanovića. Šimić zbog aktuelne situacije neće biti u konkurenciji za sutrašnji meč koji se igra od 17 sati na Gradskom stadionu.

A. Nićiforović

Podeli